image4
Rahsia Terbongkar! Kini Semua Ibu Berkerjaya Boleh Menyusu Tanpa Perlu Risau!
image5

Download Ebook : Tips Cara Makan Jadi Susu Bukan Lemak

Sila Isi Selengkapnya
Download Sekarang!
Maklumat Anda Diprivasikan & Dilindungi
Adakah Anda Mengalami Masalah Dibawah Ini?
image7

Susu badan anda merudum? Tak larat nak telan supplement hari-hari?

image6

Stress & buntu mencari jalan untuk menghasilkan Susu Badan yang Meriah?

Jika YA? Teruskan Bacaan Anda...

Seminar ini telah berjaya membantu ramai ibu di Malaysia dalam meningkatkan penghasilan susu badan mereka kerana seminar ini membongkar formula yang sangat berkesan yang mana telah dihasilkan sendiri oleh Coach Asiah melalui eksperimen dan pengalaman berharga beliau.

Bak kata pepatah orang celik pandai..

image8
"ilmu yang terbaik adalah ilmu yang diperolehi daripada pengalaman hidup ..."
Siapa Coach Asiah Maharam ?
banner ganeral ssmts bangi copy
 • Jurulatih Kejayaan Penyusuan Eksklusif Tanpa Suplimen #1 Di Malaysia
 • Certified Lactation Counselor PPUM
 • Membantu puluhan ribu ibu menyusu membina semangat dan keyakinan untuk menjayakan penyusuan hingga 2 tahun serta meningkatkan susu mereka melalui perkongsian dalam FB page, blog, seminar, penulisan e-book dan buku !
 • Seorang ibu bekerjaya yang berimpian untuk membesarkan anaknya hanya dengan susu ibu hingga 2 tahun. Alhamdulillah anaknya yg kedua dan ketiga kini berjaya menyusu badan yang kini masing2 berusia 4 tahun dan 1 tahun 9 bulan membesar dengan susu ibu. Alhamdulillah.
 • Berjaya mengumpul 2000oz dalam tempoh 60 hari semasa cuti berpantang. Boleh rujuk link ini.
 • Berimpian untuk melihat lebih ramai ibu di luar sana sama-sama menjayakan penyusuan hingga 2 tahun seperti yang disarankan dalam kitab suci Al-Quran
 • Berjaya menjelajah ke seluruh Malaysia dalam menganjurkan SEMINAR SUSU MERIAH TANPA SUPLEMEN ( Klik Sini Untuk Detail ).
Apa Yang Akan dipelajari Melalui Video Rakaman Seminar Ini?
image11
 • kenali hormon-hormon yang merangsang pengeluaran susu badan anda & sifatnya
 • Ketahui perkara asas yang mempengaruhi penghasilan hormon terlibat melalui formula FEDS
 • Ketahui 5 formula bagaimana bayi kesayangan anda mampu membantu meningkatkan kuantiti susu badan anda
 • Bantuan atau teknik membuat jadual makan & jadual pam yang berkesan untuk meningkatkan susu badan
 • Belajar bagaimana electric breastpump di free-style kan untuk mengepam sambil membuat kerja lain tanpa menggunakan handsfree bra!!!
 • Ketahui bagaimana hasil perahan boleh banyak diperolehi walaupun bayi ada bersama anda!!
image10
 • Belajar membuat jadual mengepam mengikut keperluan bayi dan kesesuaian waktu bekerja anda
 • Ketahui cara meletakkan target yang betul bagi menampung keperluan bayi tanpa memberi tekanan kepada si ibu
 • Kenalpasti teknik untuk mencapai target dengan berkesan
 • Ketahui kuantiti susu untuk diberikan kepada pengasuh dan cara mudah untuk pengasuh memberi susu yang diperah kepada bayi anda
 • Teknik-teknik yang dapat menbantu anda sentiasa tenang untuk menyusukan bayi anda
 • Cara menguruskan susu perahan yang betul
 • Belajar pemilihan pam yang efektif dengan anda & cara penggunaan yang betul

Semua formula ini telah diringkaskan dengan padat dan lengkap oleh Coach Asiah bagi memudahkan mommies untuk terus bertindak. Seminar Susu Meriah Tanpa Suplemen pasti akan memberi bimbingan kepada anda untuk menghasilkan kuantiti susu yang dapat memenuhi keperluan bayi anda.

Jadi kenapa anda perlu ragu-ragu lagi dengan ilmu yang dikongsikan oleh Jurulatih Kejayaan Penyusuan Tanpa Suplemen ini?

Sebelum beliau berjaya menganjurkan seminar ini beliau pernah gagal namun bangkit semula untuk terus mencapai matlamat dan impian beliau untuk menjayakan penyusuan penuh sehingga 2 tahun tanpa makanan pelengkap.. apa yang perlu anda lakukan ialah hanya FOLLOW JEEEE...... anda tak perlu gagal dahulu.. jika anda follow.. In Sha Allah anda akan berjaya dan terus berjaya menyusukan anak anda sehingga 2 tahun..

Testimoni Dari Seminar Ini

PENTING!! STEP UNTUK ORDER

add to chart > view chart > checkout > update detail > place order

KERATAN AKHBAR
image19
Kenapa Anda Perlu TONTON VIDEO INI?

Coach Asiah merupakan seorang ibu bekerjaya yang memasang impian untuk menyusukan puteri pertama beliau Arissa Sofia sepenuhnya dengan susu badan sahaja tanpa makanan pelengkap lain. Walaubagaimanapun, hasrat beliau terkandas di tengah jalan kerana susu badan beliau merudum secara mendadak apabila beliau disahkan hamil puteri beliau yang ke dua. Oleh kerana tiada sebarang pengalaman dan ilmu yang cukup mengenai penyusuan ini, beliau telah berhenti memberikan susu badan kepada puteri sulungnya kerana bimbang jika berlaku sebarang komplikasi yang boleh membahayakan kandungannya. Puan Asiah sangat sedih dan kecewa kerana hasrat beliau tidak tercapai kerana ketika itu beliau masih buntu mencari solusi.

Namun, beliau tidak pernah berputus asa untuk terus memberikan yang terbaik buat puteri kesayangannya. Beliau bertekad akan memberi susu badan kepada cahaya matanya yang kedua Aliya Raisya tidak kira apa jua halangannya kecuali beliau sudah terbaring dan tidak berdaya melakukan apa-apa. Sejurus selepas kelahiran Aliya, Puan Asiah telah menetapkan matlamat untuk mengumpul stok perahan susu badan sepanjang beliau berpantang. Pelbagai teknik dan eksperimen telah beliau jalankan ke atas dirinya sendiri demi mencapai hasrat yang kian membara.

Usaha beliau tidak sia-sia kerana dengan izin Allah, beliau berjaya mengumpul stok perahan susu badan sebanyak 1000 oz selama 30 hari TANPA mengambil sebarang Supplement. Anda boleh lihat sendiri bukti kejayaan beliau di dalam album "My Breastfeed Journey" yang telah dimuat naik di Page facebook beliau.  Klik Sini untuk dipaparkan.

Pada hari ini, berkat keazaman dan semangat yang berkobar-kobar, Puan Asiah telah pun berjaya memberi susu badan sepenuhnya tanpa makanan pelengkap kepada Aliya Raisya yang kini berusia genap 4 tahun, anaknya yang ke tiga yang kini berusia 2 tahun dan anak nya yang keempat yang kini berusia 5 bulan.

Bukan setakat itu sahaja, sepanjang tempoh penyusuan ini beliau juga telah banyak membantu dan memberi motivasi kepada ribuan ibu di luar sana dengan berkongsi pengalaman berharga beliau melalui E-book, Buku, Blog, Seminar, Video Online dan Konsultasi Penyusuan . Beliau telah meringkaskan teknik dan eksperimen yang beliau sendiri alami dan lalui dengan tujuan membantu lebih ramai ibu di luar sana bersama-sama menyahut saranan Allah demi memberikan makanan yang terbaik buat anak yang tercinta.

image20
image21
image22
Apa Kata Mereka Lagi?
Saya berharap akan bertemu dengan anda pada program 1 hari ini, dimana ia akan mengubah hidup dan penyusuan anda untuk selama-lamanya. Hanya anda yang mampu mengubah hidup anda sendiri!
Puan Asiah MaharamJURULATIH KEJAYAAN PENYUSUAN EKSKLUSIF TANPA SUPLEMEN
Sila Tinggalkan Komen & Pendapat Anda Di Bawah Ini...
image24