PERLU KE PAM MASA BERPANTANG?

Selamat petang mommies…

ha.. ptg ni coach nak share dekat mommies kisah sesi coaching yang ada kaitan dgn tajuk kita hari ni.. coach tau, ramai mommies kat luar sane yg tak didedahkan dgn kepentingan mengepam semasa berpantang. ya tak dinafikan mommies di sarankan untuk berehat dan kerapkan df baby di awal kelahiran dan berpantang.. tp perlu juga lihat pada beberapa situasi. sesuai atau tidak. ada kesan atau tidak jika mommies tak pam.. kalau mommies nak lagi clear apa yg coach nak sampaikan.. tonton video kat bawah ni ok..

 

P/S: KONGSIKAN POST INI JIKA MOMMIES RASA IA MENDATANGKAN MANFAAT UNTUK MENJAYAKAN PENYUSUAN HINGGA 2 TAHUN

****************************************************************************

Nak belajar ilmu penyusuan guna bahasa yg mudah faham?
Tengah fikir macam mane nak kumpul stok susu sebelum masuk keje?
Stress nak kumpul stok sebab anak dah berderet?

Risau susu drop bile anak dah masuk umur setahun lebih?
Sekarang ni anak minum makin banyak sampai tak terkejar demand?
Anak pulak tak boleh terima selain drp susu ibu.. hurmm pening kepala?
.
Jom buat persediaan cabaran penyusuan bg sepanjang tahun 2018!!!

KOMBO EOOK

LEPAS BACA EBOOK NI MOMMIES AKAN BELAJAR
==========================
tips elak susu kering dlm pantang
keperluan susu yg cukup utk bayi
mcm mana nak tgkatkan susu bersama bayi dan pam
teknik tgkatkan susu tanpa pam tgh2 malam
freestyle kan pam susu so boleh pam sambil buat keje lain
teknik susun jadual pam
menu2 biase jadikan susu luar biasa
jadual makan utk pastikan makanan jadi susu bukan lemak, body maintain
..
.
========
Dengan memiliki 4 ebook ini masalah anda akan selesai!
DISKAUN SEBANYAK RM51 utk pakej 4 ebook!!

– EBOOK 6 FORMULA SUSU MERIAH TANPA SUPLEMEN
– EBOOK RAHSIA PEMAKANAN IBU MENYUSU
– EBOOK TIPS CARA MAKAN JADI SUSU BUKAN LEMAK
– EBOOK TIPS MAINTAIN SUSU KETIKA PUASA!!

==============
CARA MUDAH UNTUK DPT KAN PROMOSI INI!
==============
LAYARI DI LINK INI (KLIK) SEKARANG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *