KENALI PEKERJA KILANG SUSU ANDA! TIADA PEKERJA,TIADA SUSU.

HYE MOMMIES..

TQSM kerana masih sudi baca perkongsian Coach kali ni..
๐Ÿ‘ถ๐ŸปBaiklah.. untuk memudahkan mommies lebih faham..

๐Ÿ’กBayangkan breast mommies adalah sebuah kilang

๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌUntuk menggerakkan operasi kilang pastinya kita memerlukan pekerja

๐Ÿ˜ฑTanpa pekerja, kilang tidak dapat beroperasi kan?

pekerja prolaktin

๐Ÿ’กJadi kerana itulah pekerja kilang yangย coach maksudkan adalah hormon Prolaktin๐Ÿ˜

๐Ÿค”ย Kenapaย coach kata sebagai pekerja???

๐Ÿ˜Ini kerana hormon prolaktin lah yang akan merangsang kelenjar mamari di dalam breast kita untuk menghasilkan susu

๐Ÿ’ƒNah faham dah sekarang???

๐Ÿ‘‰Hormon prolaktin dapat ditingkatkan melalui DEMAND

๐Ÿ‘‰Kerana itulah kapasiti breast mommies dapat dibesarkan apabila mempunyai DEMAND yang tinggi kerana pekerja kilang makin bertambah๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘‰Bila pekerja makin bertambah maka lebih mudahlah kuantiti susu(produk) dapat dihasilkan

๐Ÿ’กMudah kan nak faham?

๐Ÿ‘‰Sebab itulah kalau mommies TAK betulkan DEMAND tapi pi terus cari suplemen & milkbooster susu mommies tak naik2. PEKERJA tak ada, mcm mane dia nak proses makanan tu jadi susu.. haa. FAHAM KE FAHAM??๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘‰Itu yang keluar ayat “saya dah cuba macam2 suplemen tapi susu camtu gak”
๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ

๐Ÿค”ย SEBAB APE ???

๐Ÿšถ๐ŸปPekerja kilang tak cukup ramai untuk hasilkan susu yang mommies inginkan

Belajar sesuatu? LIKE & SHARE info ini utk sama2 bagi manfaat dekat mommies di luar sana k. tq mommies..

******************************************

Nak belajar ilmu penyusuan guna bahasa yg mudah faham?
Tengah fikir macam mane nak kumpul stok susu sebelum masuk keje?
Stress nak kumpul stok sebab anak dah berderet?

Risau susu drop bile anak dah masuk umur setahun lebih?
Sekarang ni anak minum makin banyak sampai tak terkejar demand?
Anak pulak tak boleh terima selain drp susu ibu.. hurmm pening kepala?
.
Jom buat persediaan cabaran penyusuan bg tahun 2017!!!

KOMBO EOOK

LEPAS BACA EBOOK NI MOMMIES AKAN BELAJAR
==========================
โœ”tips elak susu kering dlm pantang
โœ”keperluan susu yg cukup utk bayi
โœ”mcm mana nak tgkatkan susu bersama bayi dan pam
โœ”teknik tgkatkan susu tanpa pam tgh2 malam
โœ”freestyle kan pam susu so boleh pam sambil buat keje lain
โœ”teknik susun jadual pam
โœ”menu2 biase jadikan susu luar biasa
โœ”jadual makan utk pastikan makanan jadi susu bukan lemak, body maintain
.
========
Dengan memiliki 4 ebook ini masalah anda akan selesai!
DISKAUN SEBANYAK RM51 utk PAKEJ 4 EBOOK!!

HARGA ISTIMEWA SEMPENA TAHUN BARUย HANYA RM49 SAHAJA!!
โ€“ EBOOK 6 FORMULA SUSU MERIAH TANPA SUPLEMEN
โ€“ EBOOK RAHSIA PEMAKANAN IBU MENYUSU
โ€“ EBOOK TIPS CARA MAKAN JADI SUSU BUKAN LEMAK

BONUS!!
-EBOOK TIPS MAINTAIN SUSU KETIKA PUASA!!

==============
CARA MUDAH UNTUK DPT KAN PROMOSI DEEPAVALI!
==============
LAYARIย DI LINK INI (KLIK)ย SEKARANG!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *