GUNA TEKNIK NI MASA PAM DAN SUSU AKAN KELUAR MCM BAYI HISAP!

 

.

0
Haaa… mesti mommies tgh garu kepale kan.. haha
Mommies selalu x kalau pam… guna level yg sameeeee je… 
Sampai lah lah sejam pastu dok pelik kenape susu x kluar..
Kan kan kan….. hehehe..

Haa.. momies sebenarnya salah tu..
Mommies kene pandai guna level2 yg ade kt pam tu..
kalau x, buat ape lah ada mode stimulation dgn expression dekat pam…
Beli pam yg dah ok tapi x tau guna… syg sgt…

Dah2.. x yah garu kepala lagi.,,
Jom bace info kat bawah ni k..
Lepas ni cube follow teknik kt bwh ni…
Nnt gtau kami ade perubahan x.. huhu..

1

semasa memulakan sesi pam, guna stimulation mode level 1 & 2. ketika ini mommie shanya mahu stimulate susu yang ada untuk keluar sahaja. elakkan terus menggunakan level yang tinggi.

2

bila mommies dah rasa susu keluar (LDR), tukar ke expression mode level yang selesa antara 5 @ 6. supaya susu yang mula keluar itu lebih cepat ditarik dan dikosongkan.

3

jika susu yang keluar dan mula rasa slow atau pon dah berhenti, mommies tukar semula ke stimulation mode untuk stimulate susu baru.. ha, sebenarnya ramai mommies yang x buat kan.. bila susu dah stop je walaupon baru 15 minit mommies pon stop.. sebaik-baiknya mommies teruskan minima 30 minit.

4

bila susu dah keluar tukar semula ke expression mode. ulang langkah ini seperti yang diberitahu tadi iaitu minima 30 minit

ok itu je step utk tiru hisapan bayi..

Sape belajar sesuatu dr pos ni..
Cer komen “tiru jeee”…
Hehehe

P/S: KONGSIKAN POST INI JIKA MOMMIES RASA IA MENDATANGKAN MANFAAT UNTUK MOMMIES LAIN

******************************

Nak belajar ilmu penyusuan guna bahasa yg mudah faham?
Tengah fikir macam mane nak kumpul stok susu sebelum masuk keje?
Stress nak kumpul stok sebab anak dah berderet?

Risau susu drop bile anak dah masuk umur setahun lebih?
Sekarang ni anak minum makin banyak sampai tak terkejar demand?
Anak pulak tak boleh terima selain drp susu ibu.. hurmm pening kepala?
.
Jom buat persediaan cabaran penyusuan bg tahun 2017!!!

KOMBO EOOK

LEPAS BACA EBOOK NI MOMMIES AKAN BELAJAR
==========================
tips elak susu kering dlm pantang
keperluan susu yg cukup utk bayi
mcm mana nak tgkatkan susu bersama bayi dan pam
teknik tgkatkan susu tanpa pam tgh2 malam
freestyle kan pam susu so boleh pam sambil buat keje lain
teknik susun jadual pam
menu2 biase jadikan susu luar biasa
jadual makan utk pastikan makanan jadi susu bukan lemak, body maintain

========
Dengan memiliki 4 ebook ini masalah anda akan selesai!
DISKAUN SEBANYAK RM51 utk pakej ebook!!

HARGA ISTIMEWA SEMPENA DEEPAVALI HANYA RM49 SAHAJA!!
– EBOOK 6 FORMULA SUSU MERIAH TANPA SUPLEMEN
– EBOOK RAHSIA PEMAKANAN IBU MENYUSU
– EBOOK TIPS CARA MAKAN JADI SUSU BUKAN LEMAK

BONUS!!
-EBOOK TIPS MAINTAIN SUSU KETIKA PUASA!!

==============
CARA MUDAH UNTUK DPT KAN HARGA PROMOSI!
==============
LAYARI DI LINK INI (KLIK) SEKARANG!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *