NAK MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA? – TIPS 2

Assalammualaikum mommies…

Jom kita sambung tonton tips no 2 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live mcm mana ke kan. so mommies just tgk je kat sini. coach dah pendekkan untuk part yg ade point je. heheh..sekarang ni pon masih ada yang nak ganti puasa kan. so mommies boleh lah follow tips yang coach share kat dalam blog ni okay.

P/S: KONGSIKAN POST INI JIKA MOMMIES RASA IA MENDATANGKAN MANFAAT UNTUK MOMMIES LAIN

******************************

Nak belajar ilmu penyusuan yg lebih mudah??!
Tgh pikir mcm mane nak kumpul stok susu sebelum masuk keje?
Stress nak kumpul stok sebab anak dah berderet???
Jom buat persediaan cabaran penyusuan bg tahun 2018!!!

Dapatkann EBOOK PENYUSUAN #1 MALAYSIA sekarang!

KOMBO EOOK

hanya klik LINK INI sekarang untuk dapat diskaun 51%!!

#AsiahMaharam
JURULATIH KEJAYAAN PENYUSUAN EKSKLUSIF TANPA SUPLEMEN
#certifiedlactationcounselor
#menyusudengansistem
#menyusudenganilmu
” EDUCATE, INSPIRE & ADD VALUE TO BREASTFEEDING MOM “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *