NAK MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA – TIPS 3

Assalammualaikum mommies..

tak lama lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. tapi dalam kegembiraan itu mungkin ada terselit 1 kerisauan tentang susu yang x cukup untuk si kecil kan. jgn risau.. coach akan cuba bantu mommies dgn beri tips2 maintain susu ketika berpuasa nnt.

jom tonton vieo TIPS ke 3 ni. supaya mommies dapat belajar lebih lagi dan amalkan tips yg diberi okay..

P/S: KONGSIKAN POST INI JIKA MOMMIES RASA IA MENDATANGKAN MANFAAT UNTUK MOMMIES LAIN

******************************

Nak belajar ilmu penyusuan yg lebih mudah??!
Tgh pikir mcm mane nak kumpul stok susu sebelum masuk keje?
Stress nak kumpul stok sebab anak dah berderet???
Jom buat persediaan cabaran penyusuan bg tahun 2018!!!

Dapatkann EBOOK PENYUSUAN #1 MALAYSIA sekarang!

KOMBO EOOK

hanya klik LINK INI sekarang untuk dapat diskaun 51%!!

#AsiahMaharam
JURULATIH KEJAYAAN PENYUSUAN EKSKLUSIF TANPA SUPLEMEN
#certifiedlactationcounselor
#menyusudengansistem
#menyusudenganilmu
” EDUCATE, INSPIRE & ADD VALUE TO BREASTFEEDING MOM “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *