INILAH KENDERAAN YG BAWA SUSU KELUAR!

Alhamdulillah ramai yang berminat nak tahu apakah kenderaan yang dimaksudkan dalam entri tentang kelancaran pengeluaran susu mommies
Cakap pada diri anda “i’m so excited”

Untuk memudahkan mommies lebih faham..
Bayangkan breast mommies adalah sebuah kilang🏭🏭
Setelah produk (susu ibu) dihasilkan oleh Prolaktin (pekerja)πŸ”§πŸ”§πŸ”¨πŸ”©πŸ”©πŸ‘·πŸ‘·πŸ‘·
Ia memerlukan kenderaan untuk dibawa keluar daripada kilang itu πŸš™πŸššπŸš›πŸšœπŸš›πŸšš
Betul2???πŸ˜„πŸ˜„

Jadi kerana itulah kenderaan yang saya maksudkan adalah hormon Oksitosin
Tahniah kepada anda yang berjaya meneka!!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Kenapa saya menggelarkanya sebagai kenderaan???
Ini kerana hormon oksitosin yang akan mengalirkan susu yang dah terhasil keluar daripada breast
Nah faham dah sekarang???😊

oksitosin new

Hormon Oksitosin dapat ditingkatkan melalui EMOSI yang stabil
Cer bayangkan emosi mommies tak stabil??? Stress, penat, kelam kabut???
Pastinya kenderaan mommies akan berkuranganπŸ˜–πŸ˜΅πŸ˜₯
Tu yang bila pam susu slow je keluar & cenonet padahal breast rasa berat lagi
Bukan sebab susu cenonet dalam breast tapi mommies kurang kenderaan untuk bawa susu tu keluar
Jadi hasil pam pun tak dapat banyak lah
Mudah kan nak fahamπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Siapa dah faham say “stabilkan emosi”

P/S: KONGSIKAN POST INI JIKA MOMMIES RASA IA MENDATANGKAN MANFAAT UNTUK MOMMIES LAIN

******************************

Nak belajar ilmu penyusuan guna bahasa yg mudah faham?
Tengah fikir macam mane nak kumpul stok susu sebelum masuk keje?
Stress nak kumpul stok sebab anak dah berderet?

Risau susu drop bile anak dah masuk umur setahun lebih?
Sekarang ni anak minum makin banyak sampai tak terkejar demand?
Anak pulak tak boleh terima selain drp susu ibu.. hurmm pening kepala?
.
Jom buat persediaan cabaran penyusuan bg tahun 2018!!!

KOMBO EOOK

LEPAS BACA EBOOK NI MOMMIES AKAN BELAJAR
==========================
βœ”tips elak susu kering dlm pantang
βœ”keperluan susu yg cukup utk bayi
βœ”mcm mana nak tgkatkan susu bersama bayi dan pam
βœ”teknik tgkatkan susu tanpa pam tgh2 malam
βœ”freestyle kan pam susu so boleh pam sambil buat keje lain
βœ”teknik susun jadual pam
βœ”menu2 biase jadikan susu luar biasa
βœ”jadual makan utk pastikan makanan jadi susu bukan lemak, body maintain
.
========
Dengan memiliki 4 ebook ini masalah anda akan selesai!
DISKAUN SEBANYAK RM51 utk pakej ebook!!

HARGA ISTIMEWA SEMPENA TAHUN BARUΒ HANYA RM49 SAHAJA!!
– EBOOK 6 FORMULA SUSU MERIAH TANPA SUPLEMEN
– EBOOK RAHSIA PEMAKANAN IBU MENYUSU
– EBOOK TIPS CARA MAKAN JADI SUSU BUKAN LEMAK

BONUS!!
-EBOOK TIPS MAINTAIN SUSU KETIKA PUASA!!

==============
CARA MUDAH UNTUK DPT KAN PROMOSI
==============
LAYARIΒ DI LINK INI (KLIK)Β SEKARANG!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *