Monthly archives: May, 2018

MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA – TIPS 6

Assalammualaikum mommies… selamat petang jumaat yag tenang.. huhu. cuaca nak hujan tu.. Jom kita sambung tonton tips no 6 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live mcm mana ke kan. so mommies just tgk je kat sini. coach dah pendekkan untuk part yg …

MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA – TIPS 5

Assalammualaikum mommies… Alhamdulillah lebih kurang 2 minggu shj lagi kita akan sambut bulan ramadhan.. pastinya ramai mommies agak risau dan nak tau tips untuk maintain susu buat si kecil. Jom kita sambung tonton tips no 5 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live …