Monthly archives: May, 2017

ADJUST JADUAL PAM KETIKA PUASA

ULANGKAJI: TIPS PUASA #1 & #10 Dalam ebook tips puasa saya no.1 & 10 membawa maksud yang lebih kurang sama Jadi saya satukan dalam entri kali ini Dalam point ini mommies perlu adjust jadual pam sedia ada mengikut hasil pam yang mommies dapat semasa berpuasa Since mommies tak makan siang pastinya sesi petang ada yang …

MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA – TIPS 7

Assalammualaikum mommies… Alhamdulillah hari ini kita akan selesai menunaikan ibadah puasa untuk hari yang ke 3. macam mana mommies petang ni? masih boleh bertahan tak? ofkoz you can right!.. Jom kita sambung tonton tips no 7 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live …

KURMA DAN PENYUSUAN

Assalammualaikum mommies.. hari ni dah lebih separuh hari kita berpuasa untuk hari ke 2. Alhamdulillah hasil perahan coach semalam dapat 30 OZ extra dari demand Alif Firdaus minum sehari. kalau nak tgk posting tu mommies click DI SINI!!! Baiklah, berkenaan topik kita hari ni pula, seperti yg mommies semua tahu, sepanjang berpuasa ibu menyusu disarankan …

MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA – TIPS 6

Assalammualaikum mommies… Alhamdulillah hari ini kita akan selesai menunaikan ibadah puasa untuk hari yang pertama. macam mana mommies petang? masih boleh bertahan tak? ofkoz you can right!.. Jom kita sambung tonton tips no 6 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live mcm mana …

MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA – TIPS 5

Assalammualaikum mommies… Alhamdulillah ESOK kita akan sambut bulan ramadhan.. pastinya ramai mommies agak risau dan nak tau tips untuk maintain susu buat si kecil. Jom kita sambung tonton tips no 5 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live mcm mana ke kan. so mommies …

MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA? – TIPS 4

Assalammualaikum mommies… Alhamdulillah tak lame lagi kita akan sambut bulan ramadhan.. pastinya ramai mommies nak tau tips untuk maintain susu buat si kecil. Jom kita sambung tonton tips no 4 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live mcm mana ke kan. so mommies …

RAHSIA KUASA DALAMAN UNTUK MENINGKATKAN SUSU – FORMULA 2

Assalammualaikum mommies.. selamat berhujung minggu.. buat apa je hr ni? hehehe.. kalau x de buat apa2 tu meh tonton video perkongsian coach ni nak? ada juga buat perkara yg berfaedah.. kann.. kali ni coach nak share sambungan topik rahsia kuasa dalaman untuk meningkatkan susu. haaa.. ramai orang tak tau yang kuasa dalaman seorang ibu menyusu …

NAK MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA? – TIPS 2

Assalammualaikum mommies… Jom kita sambung tonton tips no 2 pulak. coach tau masih ade yg tak tgk lagi video ni dan ade yang tak tau nak bukak video live mcm mana ke kan. so mommies just tgk je kat sini. coach dah pendekkan untuk part yg ade point je. heheh..sekarang ni pon masih ada yang nak …

NAK MAINTAIN SUSU KETIKA BERPUASA? – TIPS 1

Assalammualaikum mommies… untuk entry kali ni coach nak share video live coach yang coach buat hr tu tetang teknik nak maintain supply susu badan semasa bulan puasa. mane tahu ade yg tak tgk lagi video live ni. ade yang tak tau nak bukak video live mcm mana ke kan. just tgk je kat sini. coach …